Blog Berichten

Frederique Constant Manufacture

Het Zwitserse horloge merk met een Nederlands tintje bestaat dit jaar alweer bijna 30 jaar. Waar dit voor een ander bedrijf een erg lang bestaan is, is dit voor een Zwitsers horlogemerk erg jong.

Lees meer >

Oris Aquis diving

Zoals velen al weten is de Aquis lijn van Oris al jaar en dag mateloos populair bij de horloge dragers en de liefhebbers. Het no-nonsens duik horloge van Oris met de karakteristieke ronde vorm en prachtige wijzerplaten.

Lees meer >

Speedmaster Omega

Maar weinig horloges zijn in staat ons zo te inspireren als de Omega Speedmaster. Het was het eerste horloge dat ooit op de maan werd gedragen

Lees meer >

BRON Jewelry

Bron staat bekend om haar uitgekiende kleuren en eindeloze combinaties. Vooral het voorjaar maakt altijd extra energie los bij ons designteam met de volgende mooie aanwinsten en zonnige kleurthema's als resultaat.

Lees meer >

Minitials Fotoshoot!

Altijd al zo'n prachtig sieraad willen hebben van Minitials met jouw persoonlijke inital? Wij hebben nu een extra bijzondere aanbieding!

Lees meer >

Longines RailRoad

Het Zwitserse horlogehuis Longines trekt dit jaar wederom inspiratie uit haar veelzijdige erfgoed en benadrukt de lange traditie als ontwerper van de spoorlijn horloges.

Lees meer >

Twenty-Four Hours

Deze monopusher met chronogaven huist een exclusieve kaliber, is een heruitgave van een eerder piloten horloge en geeft de tijd op een 24-uurs schaal.

Lees meer >

Minitials Day 27/8/2016

Uniek, Zaterdag 27 augustus van 12 tot 17 uur hebben wij Minitials te gast in onze winkel. Ze nemen van alles mee om ter plekke jouw unieke Minitials sieraad te creëren.

Lees meer >